Päivätoimintaa ikääntyville viikoittain Mummolassa

Virkeät seniorit ja Muistamattomat iäkkäät

 

Kenelle päivätoiminta sopii ja mitä siellä tehdään?

Toiminta sopii kelle tahansa iäkkäälle, joka kaipaa arkeensa iloa, merkityksen tunnetta ja ihmisiä ympärilleen. Ammattitaidolla suunnitellun toiminnan tavoitteena on myös ylläpitää kognitiivisia kykyjä.

Ryhmät ovat aina osallistujiensa näköisiä ja Leena ottaa jokaisen ryhmäläisen persoonan huomioon 💚. Iloitsemme, aktivoimme mieltä, jumppaamme kehoa, sekä löydämme yhteyden tunteisiimme, itseemme ja toisiimme. Tapaamisella tarjoillaan myös kahvit ja pientä purtavaa.

Leena auttaa asiakasta hänelle sopivan ryhmän valinnassa,
Virkeät seniorit tai Muistamattomat iäkkäät.

HUOM. Sinulla saattaa olla mahdollisuus myös Kelan eläkettä saavan hoitotukeen. Lue lisää: https://www.kela.fi/elaketta-saavan-hoitotuki

Meille on esteettömät tilat ja hissillä pääsy 2 krs.

Jaa

Ryhmät ja hinnat

Virkeät seniorit

Tämä ryhmä on tarkoitettu kotona asuville itsenäisesti pärjääville ikäihmisille, joiden arjessa merkityksellinen sisältö on vähentynyt ja jotka kaipaavat toisten seuraa. Toiminnan tavoitteena on löytää ja säilyttää positiivinen näkökulma elämään. Erilaisten harjoitteiden ja tehtävien kautta virkistymme, saavutamme iloisia kokemuksia ja onnistumisen tunteita, sekä kohtaamme muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia.
 

Tapaamme kerran viikossa arkisin

Aamupäiväryhmät
klo 10.00 – 12.00 tai
Iltapäiväryhmät
klo 13.00 – 15.00

Hintaan sisältyy:

Päivätoimintaa Iloisessa Mummolassa.
Kaksi tuntia ryhmälle sopivaa räätälöityä toimintaa.
Kuukausimaksu on 165€/kk (4 kertaa/kk).
Tutustumiskäynti on maksuton.

Mummolassa-tapahtuu-1
Mummolassa-tapahtuu-4
Mummolassa-tapahtuu-6

Muistamattomat iäkkäät

Ryhmä sopii jo enemmän tukea tarvitseville iäkkäille, joiden kognitiivinen toimintakyky on heikentynyt. Ryhmän periaate on tuoda iloa ja ylläpitää elämänmyönteisyyttä. Toiminta lisää muistisairaan turvallisuuden tunnetta ja kohentaa yleistä mielialaa. Ryhmässä saadaan mielekkäitä kokemuksia yhdessä muiden kanssa ja päivätoiminnan hyödyt ovat usein silmin nähtävät, kun iäkkään toimintakyky elpyy jo saman kerran aikana.


Tapaamme kerran viikossa arkisin

Aamupäiväryhmät
klo 10.00 – 12.00 tai
Iltapäiväryhmät
klo 13.00 – 15.00

Hintaan sisältyy:

Päivätoimintaa Iloisessa Mummolassa.
Kaksi tuntia ryhmälle sopivaa räätälöityä toimintaa.
Kuukausimaksu on 165€/kk (4 kertaa/kk).
Tutustumiskäynti on maksuton.

Haluamme, että jokainen tulee meille luottavaisin mielin. Sen takia tutustumiskäynti Iloisessa Mummolassa on täysin maksuton, eikä sido mihinkään. Tutustumiskäynnillä iäkäs pääsee osallistumaan päivätoimintaan muun ryhmän kanssa. Ikäihminen voi tulla tutustumaan yksin tai halutessaan yhdessä läheisen kanssa.

Kiitos hyvästä palautteesta

”Työ iäkkäiden kanssa on opettanut minulle, että nauru on ihmisiä yhteen liimaava voima ja me jokainen tarvitsemme yhteyttä toisiin. Se kuuluu ihmisyyteen.”
-Leena

Iloisen Mummolan kuvakirja